Despre noi

Închiriază autovehicule de încredere

Toate maşinile noastre au asigurări  împotriva oricărei daune, ITP la zi şi sunt monitorizate permanent prin GPS. În plus, service-ul este efectuat în reţeaua proprie , folosind piese de schimb originale si de calitate. De asemenea, folosim anvelope de calitate, din depozitul propriu.

Prin monitorizare atentă şi service-urile proprii, avem grija permanent de masinile din flota noastră de Rent a car Nagol, pentru ca tu sa te poti bucura de un drum linistit, chiar si pe străzile din Chisinau.

De asemenea, serviciul nostru include şi kilometraj nelimitat pentru orice maşină închiriată şi asistenţă telefonică permanentă, la call-center dedicat filialei de Închirieri auto Chisinau.

Stim ca majoritatea clientilor nostri fac parte din segmentul de business, si de aceea, firma noastra de Închirieri auto Chisinau va pune la dispozitie doar masini fara insemne speciale.

Pentru a putea apela la serviciile de Rent a car Nagol clientul poate avea resedinta oriunde, cu conditia sa aiba minim 21 de ani, vechimea permisului sau de conducere trebuie sa fie de minim 1 an, iar garantia trebuie achitata obligatoriu la contractarea serviciului de inchiriere. Fiecare masina de inchiriat beneficiaza de asigurare ,  ITP. Preturile noastre includ TVA si toate taxele, cu exceptia combustibililor.

Masina se livreaza cu plinul de carburant facut, si trebuie returnata in aceleasi conditii. Recomandam clientilor nostri sa plaseze rezervarea pentru Închirieri auto Nagol (atat pe site, cat si telefonic) cu minim 48 de ore inainte de data livrarii pentru a putea asigura disponibilitatea masinii din flota Automotive.